Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

Morena.

Morena ligger midt i hovedgaten i sommerbyen Stavern i Vestfold,og her har vi hvert  nå i over 5 år.

Morena er vårt eget kles/veske merke,og våre varer kommer fra Usa.


Vi er blitt  spesielt kjent for vårt store utvalg av  kjoler /tunikaer både til hverdag og til selskap,klärne våre er i str s,m,l, men vi har også Plus size avdelingen som  er blitt velldig  populär,

Våre str i plus size er xl,xxl,xxxl som er da 46/48, 50/52 og 54/56. Morena har også bukser,teigts,gensere,bluser og jakker samt smykker og skjerf.


Service sette vi  velldig höyt hos oss.så vil vil helst hjelpe hver og en av kundene våre som kommer inn dören.Vi liker og hjelpe deg med det rette antrekket som passer akkurat deg best,

Vi selger mye på at vi er de eneste som selger klärne våre i hele skandinavia,så vårt ordtak er! DET IKKE ALLE ANDRE HAR.

Det er stort sett maks 12/18 stk av hvert kles plagg,så det gjör at vår kolleksjon er Unik.Vi har ikke basert oss på en bestemt kles sjanger,men vi har litt av hvert til alle kunder uansett hvilken klesstil de har.Dvs fra  tidlöst til nyeste trender for sesongene.

Våre fine vesker har vi ogå blitt kjent for,vi har et stort utvalg i alle str og farger,uansett hvilken årstid du vil ha,og det er fine priser hos oss.

Vår lille butikk blir kaldt et skattekammer for mange,og det er vi stolte av,så håper du også finner noen fine skatter her i vår nettbutikk.

Kjoler er det vi er 


Firmanavn: Morena AS
Kontaktadresse: Storgata 16, 3290 Stavern
E-post: ellaella27@hotmail.com
Telefonnummer: 90973155
Organisasjonsnummer: 917350922MVA